top of page

VERHUUR EXPO’S

Leandro_Fernández_2.jpg

Feminismes en Fotojournalistiek in Latijns-Amerika

De tentoonstelling Feminismes en Fotojournalistiek in Latijns-Amerika biedt een unieke inkijk in de diversiteit van de feministische beweging in Latijns-Amerika. Fotografen uit het hele continent kozen hun favoriete foto van de feministische beweging en acties in eigen land.

IMG_20191129_163141.jpg

ResistenciA. Feminisme en sociaal protest in Chili

Naar aanleiding van Internationale Vrouwendag op 8 maart 2020 stelde Mundana samen met de Chileense fotografen Úrsula Fadić Peña en Nicole Kramm Caifal de tentoonstelling ResistenciA samen.


Deze duo-tentoonstelling vertelt een krachtig fotografisch verhaal over de rol van de feministische bewegingen in de strijd van Chilenen om een ander model van samenleven. Een intiem en persoonlijk portret van een gezamenlijke roep voor meer gelijkheid en gerechtigheid die tot vandaag klinkt.

Diablo-en-Cuarentena.jpg

Rituales

Rituales is een groepstentoonstelling van 4 fotografen uit Latijns-Amerika en een Nederlandse fotograaf wonende in België. Tijdens de coronapandemie vonden ze, ondanks wereldwijde lockdowns en afstandsregels, binnenshuis en in het straatbeeld rituelen van verbinding terug. 


De tentoonstelling laat het belang van rituelen van rouw en persoonlijke rituelen zien. De fotografen tonen hoe culturele volksfeesten binnenshuis beleefd worden, nieuwe vormen van geloofsbetuigingen uiting krijgen en de sociale strijd verder wordt gezet.

Verhuur expo’s: Services
bottom of page