top of page
DSC_0783.jpg

Latijns-Amerika centrum Mundana, een cultuurcafé voor ontmoeting, kunst en cultuur.

​Latijns-Amerika centrum Mundana
… ontstaat uit liefde voor een continent, een intercultureel gezin, een Latijns-Amerikaans - Belgische vriendengroep, dromen, ontmoetingen, herinneringen, meerdere werelden in één.


is een cultuurcafé met (h)eerlijke producten uit Latijns-Amerika. Geniet van een boek of tijdschrift bij een koffie met bonen uit Brazilië of een hartverwarmende chocolademelk met cacao uit Ecuador. Proef van cultuur met een Mexicaans of Belgisch biertje, artisanale tequila en mescal of onze limonade van het huis. Maanvormig lekkers zoals empanadas of salteñas kopen we bij lokale producenten.


… is een kenniscentrum binnen de muren van cultuurcafé Mundana, met een bibliotheek met meer dan 100 Nederlands- en Spaanstalige fictie en non-fictie boeken uit en over het Latijns-Amerikaanse continent.

… is een ontmoetingscentrum en een gemeenschap, een comunidad, van mensen met een hart voor Latijns-Amerika en een aanleg voor samenkomen.


is een cultureel centrum met literaire avonden, lezingen, filmvoorstellingen, volkskeukens met inhoud, concerten, film- en documentaire avonden, theatervoorstellingen en workshops.

is een tentoonstellingsruimte met meerdere expo’s per jaar uit en over Latijns-Amerika. 


Mundana is Taalschool La Palabra, een dynamische taalschool die online, via online programma’s of zoomlessen, en offline, binnen de muren van cultuurcafé Mundana, aangepaste Spaanse taalprogramma’s aanbiedt. 

is Ontwerp, Film - en Fotografiestudio La Imagen 


is La Librería, een beginnend boekenwinkeltje gespecialiseerd in literatuur uit Latijns-Amerika.


ontstaat uit een verlangen naar thuiskomen in meerdere werelden. Mundana Antwerpen is sinds 2018 48 vierkante meter Latijns-Amerika in hartje Antwerpen. Net zoals Javier en Lisa, de oprichters van Mundana, met hun hart in België en Latijns-Amerika wonen, wil Mundana een brug slaan tussen de beide regio’s en de mensen die er wonen. 


… is het Antwerpse zusje van het streetart festival NUMU en werkt nauw samen met het Latijns-Amerika tijdschrift conSentido.

Over ons: About Us
DSC_3413.jpg

Programma, communicatie en publiekswerking

Artistieke Leiding en Cafe Mundana

Over ons: Nuestro equipo

PROJECTEN

ART(E) FOR COMMUNITY BUILDING

DSC_5765.jpg
Over ons: Projects
bottom of page