top of page

Taalschool

La Palabra

Taalschool La Palabra: Image

Spaans- en Nederlandstalige praatgroep

Je studeert Spaans of plant een reis naar Latijns-Amerika? Wij organiseren een Spaanstalige praatgroep met hispanohablante Javier om je Spaans te oefenen aan de hand van zelf gekozen (actuele) thema’s. Na de praatgroep kan er een Latijns-Amerikaans geïnspireerde lunch of avondmaal voorzien worden.

Je wil op een toegankelijke en leuke manier je Nederlands oefenen? Wij organiseren een Nederlandstalige praatgroep met Taal- en Letterkundige Lisa om je Nederlands te oefenen aan de hand van zelf gekozen (actuele) thema’s.


Praktisch

Prijs per uur voor een praatgroep in Mundana Café: 30 euro (excl. btw) per persoon of 200 euro (excl. btw.) voor een groep vanaf 8 personen

Contacteer ons via info@mundana.be voor meer informatie en prijzen. 


Spaanse privé les op maat

Je bent op zoek naar een meer individuele aanpak? Lisa (Master Spaanse Letterkunde en Master Latijns-Amerika Studies) geeft Spaanse privéles in de inspirerende omgeving van Latijns-Amerika centrum Mundana.

Voor we beginnen gaan we op zoek naar de beste lesmethoden en inhoud om de lessen aan te sluiten bij ieders taalniveau en interesses. We werken met een combinatie van grammatica- en conversatielessen en met thema-woordenschatlijsten.

Verder krijg je muziek- en filmtips aangepast aan jouw taalniveau om je de Spaanse taal op een ontspannen manier eigen te maken


Clases de neerlandés

Quieres aprender neerlandés? Lisa (Maestría en Idioma y Letras) ofrece clases privadas de neerlandés, adaptadas a tus objetivos individuales.


Praktisch

Prijs privéles per uur, inclusief literatuur-, muziek- en filmtips en een warme drank naar keuze van het menu van Mundana Café: 45 euro (excl. btw) 


Contacteer ons via info@mundana.be voor meer informatie en prijzen.

Taalschool La Palabra: Welcome
bottom of page