top of page
DSC_0373-2.jpg

ZATERDAGEN @MUNDANA

18 maart 2023
11:00 - 16:00

Mundana opent één zaterdag in de maand de deuren voor wie tijdens de week niet in ons hernieuwde Mundana Café geraakt. De Mundana-zaterdagen worden aan het begin van iedere maand aangekondigd. 

Bekijk samen met vrienden en familie onze wisselende tentoonstellingen of lees een boek (voor) uit onze bibliotheek. Op zaterdag 18 maart heet Mundana de lente welkom met kunst en koffie, en misschien wel een allereerste glaasje rosé op het terras!

Tentoonstelling te bezichtigen op zaterdag 18 maart: 
"Con sus rosarios en nuestros ovarios"

NL: “Con sus rosarios en nuestros ovarios” of “Met hun rozenkransen in onze eierstokken” is werk van de feministische activiste Dayana Corzo (@dayanacorzojoya). Aan de hand van een ecofeministische kunstinstallatie verkent de Colombiaanse artieste de voorzichtige vooruitgang van vrouwen- en landrechten in Latijns-Amerika.

ESP: El 10 de marzo a las 19 horas Mundana abre sus puertas a la exposición de la activista feminista @dayanacorzojoya "Con sus rosarios en nuestros ovarios", una instalación de arte ecofeminista que nos pondrá frente a las delgadas líneas que han surgido frente a los avances en derechos de las mujeres y el territorio en Latinoamérica.

Zaterdagen @Mundana: Service
bottom of page