DSC_2620.jpg
 

Tijdens de openingsuren van de tentoonstellingen is Shop Mundana open voor drankjes, hapjes en cadeau’s.


Openingsuren van de tentoonstellingen:

Dinsdag tot en met zaterdag: 10u tot 18u

Mundana draagt Latijns-Amerika een warm hart toe. Zowel haar mensen als hun verhalen. Zo vertellen ook de producten die wij uitkozen het verhaal van een familiegeschiedenis, persoonlijke trajecten en het heruitvinden van tradities.

GASTRONOMIE

Met liefde voor Latijns-Amerikaanse ingrediënten en zij die deze waarmaken kozen we resoluut voor authentieke gastronomische producten

MATURANA WINES

ARAWI

CUPERUS KOFFIE

 

CADEAUS EN KUNST

Het Latijns-Amerikaanse continent biedt inspiratie aan een hoeveelheid artesanos en kunstenaars. Kunsttechnieken worden doorgegeven van generatie op generatie, maar bezitten ook vaak een vernieuwende insteek. Kortom, de ideale voedingsbodem voor de mooiste cadeaus en kunstwerken.

GABRIELA AYALA

PAUL TRUJILLO

 

ATELIER RECUP

Atelier Recup heeft ook een dynamische werking waar bouwmomenten met mensen vaak de basis zijn van een groter proces. Door samen te bouwen en onderzoeken ontstaat een laagdrempelig proces waarbij we kennis en vaardigheden aan uw doelgroep doorgeven.


We maken ruimte voor experiment en spel om de creativiteit van uw doelpubliek te stimuleren. Door een aantal technische vaardigheden aan te reiken, vergroot Atelier Recup het bewustzijn dat materialen zeer diverse mogelijkheden hebben

44904965_2127832947480832_48860624836446
 

2020 © mundana antwerpen