QUETZAL DÚO LIVE IN MUNDANA

10 juli
20:00

Quetzal Dúo is in het verleden al met groot enthousiasme in Mundana ontvangen.

Op vrijdag 10 juli komen ze terug voor een langverwacht concert op ons terras. Wij zijn fan!

Wil je zeker zijn van een plaatsje bij dit intiem en persoonlijk concert. Reserveer dan snel je tickets via info@mundana.be. Het aantal plaatsen is gezien de corona-maatregelen beperkt. Geef bij het bestellen van je ticket aan hoeveel personen jullie concert-bubbel telt en wij geven jullie samen een mooi plaatsje. 

Quetzal Dúo bestaat uit de Mexicaanse zangeres en Letterkundige Sofía Díaz en de Belgische gitarist Jasper de Kind. De groep ontstond na een toevallige maar betekenisvolle muzikale ontmoeting aan de trappen van de kathedraal van San Cristóbal de las Casas in Chiapas, Mexico, in de zomer van 2017. In oktober van datzelfde jaar kwam Sofía voor de eerste keer naar België. Te midden van de moeilijkheden om in een ver land een thuis te vinden, was muziek een geluk dat hen toeliet naar elkaar toe te groeien.


Dit muzikaal project vertolkt traditionele Mexicaanse ‘son istmeño’, een muziekgenre uit de landengte van Tehuantepec in het oosten van de staat Oaxaca. Een muziekstijl die tijd en traditie in zich draagt. Ze spelen traditionele en bekende nummers als La Llorona, La Sandunga of La Bruja, liedjes in de inheemse taal Zapoteca, maar ook minder bekende nummers en muziek uit andere Mexicaanse streken en daarbuiten voegden zich toe aan het repertoire van Quetzal Dúo. 

Deuren: 18:30 
Aanvang concert: 20:00
Inkom: 15 euro


Tickets bestellen: info@mundana.be


Vrijdag 10 juli
Mundana vzw. Paardenmarkt 74, Antwerpen


https://www.facebook.com/quetzalduo/
https://www.youtube.com/watch?v=D_vE4Hb4Yak

 

2020 © mundana antwerpen