top of page
DSC_1787.JPG
Over ons: Testimoniales

Mundana

We brengen Latijns-Amerika een beetje dichterbij met literatuur, film en fotografie uit dit mooie continent. Er zijn doorlopend van dinsdag tot zaterdag (10u – 18u) tentoonstellingen. Geniet ervan in ons onze tentoonstellingsruimte, waar we aan de slag gaan met authentieke producten die we con mucho amor uitkozen. 


Haal je hart op 

... in onze bibliotheek. Blader in een van onze gespecialiseerde tijdschriften, terwijl je van een kopje Braziliaanse koffie Of een Ecuadoraanse kruidentee geniet. Breng ‘s middag je energie terug op peil met een hartverwarmende Latijns-Amerikaanse maaltijdsoep. Of kom na het werk gezellig aperitieven met een Chileens wijntje en geroosterde maïs om te genieten van de tentoonstellingen.


Mundana is veel in één

Een boekenwinkel, een podium en een ontmoetingsplaats voor studenten, academici, auteurs, kunstenaars, collectieven en organisaties. Ten slotte is Mundana ook een beetje thuiskomen. Net zoals Javier en Lisa, de oprichters van Mundana, met hun hart in België én Latijns-Amerika wonen, wil Mundana een brug slaan tussen de beide regio’s en de mensen die er wonen. 


Mundana is het Antwerpse zusje van Mundana Ecuador en werkt nauw samen met het Latijns-Amerika tijdschrift conSentido.

DSC_0242.jpg

Artistieke Leiding
en
Cafe Mundana

46513636_284384102210901_125069463550898

Communicatie
en
Samenwerkingen

Over ons: Nuestro equipo

Vandaag wonen en werken Javier en Lisa in het exotische Antwerpen. Alvorens hun Mundana-avontuur in gang te zetten, trokken ze op inspiratiereis door Zuid-Amerika. Al keerden ze sneller dan verwacht terug, omdat er een interculturele verrassing onderweg was ... De geboorte van Camilo valt samen met de lancering van Mundana als uitzonderlijke ontmoetingsplek van twee minstens even uitzonderlijke culturen.

Over ons: Sobre...

MEDEWERKERS

Over ons: Nuestro equipo

ANA VASQUEZ

bottom of page