2020 © mundana antwerpen

 

Mundana

We brengen Latijns-Amerika een beetje dichterbij met literatuur, film en fotografie uit dit mooie continent. Geniet ervan in ons koffiehuis, waar we aan de slag gaan met authentieke producten die we con mucho amor uitkozen. 


Haal je hart op 

... in onze bibliotheek. Blader in een van onze gespecialiseerde tijdschriften, terwijl je van een kopje Braziliaanse koffie Of een Ecuadoraanse kruidentee geniet. Breng ‘s middag je energie terug op peil met een hartverwarmende Latijns-Amerikaanse maaltijdsoep. Of kom na het werk gezellig aperitieven met een Chileens wijntje en geroosterde maïs.


Mundana is veel in één

Een koffiehuis, een boekenwinkel, een podium en een ontmoetingsplaats voor studenten, academici, auteurs, kunstenaars, collectieven en organisaties. Ten slotte is Mundana ook een beetje thuiskomen. Net zoals Javier en Lisa, de oprichters van Mundana, met hun hart in België én Latijns-Amerika wonen, wil Mundana een brug slaan tussen de beide regio’s en de mensen die er wonen. 


Mundana is het Antwerpse zusje van Mundana Ecuador en werkt nauw samen met het Latijns-Amerika tijdschrift conSentido.

Artistieke Leiding
en
Cafe Mundana

Communicatie
en
Samenwerkingen

 

Vandaag wonen en werken Javier en Lisa in het exotische Antwerpen. Alvorens hun Mundana-avontuur in gang te zetten, trokken ze op inspiratiereis door Zuid-Amerika. Al keerden ze sneller dan verwacht terug, omdat er een interculturele verrassing onderweg was ... De geboorte van Camilo valt samen met de lancering van Mundana als uitzonderlijke ontmoetingsplek van twee minstens even uitzonderlijke culturen.

 

MEDEWERKERS

 

ANA VASQUEZ

Andanza