expo%2520portada_edited_edited.png

FOTOTENTOONSTELLING

Vlaamse en Latijns-Amerikaanse rituelen

Openingsavond van fototentoonstelling Vlaamse en Latijns-Amerikaanse rituelen: 

Vrijdag 25 juni 2021 om 19:00 in exporuimte van Mundana Na een moeilijke winter tijdens dewelke we samen het corona-viris een knockout bezorgen, lanceert Latijns-Amerika centrum Mundana op vrijdag  25 junide fototentoonstelling Vlaamse en Latijns-Amerikaanse rituelen.


Latijns-Amerikaanse en Vlaamse rituelen die voor verbondenheid zorgen binnen een gemeenschap worden geïllustreerd aan de hand van foto’s van verschillende fotografen.


De tentoonstelling wordt gelanceerd op de openingsavond van vrijdag 25 juni in de exporuimte van Mundana, zal vervolgens online beschikbaar zijn op de Mundana website en met eveneens de mogelijkheid tot gegidste rondleiding in de exporuimte van Mundana.


Inschrijving voor deze fototentoonstelling van Latijns-Amerikaanse en Vlaamse rituelen op vrijdag 25 juni in de exporuimte van Mundana kan via de Mundana website vanaf 1 juni 2021.


Aantal deelnemers voor openingsavond van de tentoonstelling en gegidste rondleiding zal bepaald worden door de in juni ‘21 geldende covid19 kleurencode van de overheid die het vastgelegde alarmniveau van de barometer volgt.

Met deze Tentoonstelling van Vlaamse en Latijns-Amerikaanse rituelen op Vrijdag 25 juni 2021 kunnen Vlamingen en Latijns-Amerikaanse Vlamingen elkaar vollop terug ontmoeten en samen proeven van Belgische en Latijns-Amerikaanse cultuur.Mundana, is in come-back modus, en met de immers gekende rode draad wendt Mundana kunst als hefboom aan, om het samenleven in diversiteit wind in de zeilen te geven en alzo de algemene doelstellingen van het integratiebeleid van de Vlaamse overheid ( ondersteunen.


Corona-veiligheid en duurzaamheid? Alle culturele activiteiten worden door Mundana onder de loep genomen met het COVID Event Risk Model (https://www.covideventriskmodel.be/) van de Vlaamse Overheid en de groeneVENTscan van OVAM (https://www.groeneventscan.be/).