expo portada.jpg

FOTOTENTOONSTELLING

Vlaamse en Latijns-Amerikaanse rituelen

Openingsavond van fototentoonstelling Vlaamse en Latijns-Amerikaanse rituelen: 

Vrijdag 16 april 2021 om 19:00 in exporuimte van Mundana 


Na een moeilijke winter tijdens dewelke we samen het corona-viris een knockout bezorgen, lanceert Latijns-Amerika centrum Mundana op vrijdag 16 april de fototentoonstelling Vlaamse en Latijns-Amerikaanse rituelen.


Latijns-Amerikaanse en Vlaamse rituelen die voor verbondenheid zorgen binnen een gemeenschap worden geïllustreerd aan de hand van foto’s van verschillende fotografen.

De tentoonstelling wordt gelanceerd op de openingsavond van vrijdag 16 april in de exporuimte van Mundana, zal vervolgens online beschikbaar zijn op de Mundana website en met eveneens de mogelijkheid tot gegidste rondleiding in de exporuimte van Mundana.


Inschrijving voor deze fototentoonstelling van Latijns-Amerikaanse en Vlaamse rituelen op vrijdag 16 april in de exporuimte van Mundana kan via de Mundana website vanaf 15 maart 2021.


Aantal deelnemers voor openingsavond van de tentoonstelling en gegidste rondleiding zal bepaald worden door de in april‘21 geldende covid19 kleurencode van de overheid die het vastgelegde alarmniveau van de barometer volgt.

Met deze Tentoonstelling van Vlaamse en Latijns-Amerikaanse rituelen op Vrijdag 16 april 2021 kunnen Vlamingen en Latijns-Amerikaanse Vlamingen elkaar vollop terug ontmoeten en samen proeven van Belgische en Latijns-Amerikaanse cultuur.


Mundana, is in come-back modus, en met de immers gekende rode draad wendt Mundana kunst als hefboom aan, om het samenleven in diversiteit wind in de zeilen te geven en alzo de algemene doelstellingen van het integratiebeleid van de Vlaamse overheid (https://www.integratie-inburgering.be/) te ondersteunen.


Corona-veiligheid en duurzaamheid? Alle culturele activiteiten worden door Mundana onder de loep genomen met het COVID Event Risk Model (https://www.covideventriskmodel.be/) van de Vlaamse Overheid en de groeneVENTscan van OVAM (https://www.groeneventscan.be/).

 

2020 © mundana antwerpen