cine%20portada_edited.jpg

CINE BARRIO

Vlaamse en Latijns-Amerikaanse film

Openlucht filmvoorstelling van Vlaamse en Latijns-Amerikaanse cineasten op het buitenterras van Mundana

Het filmfestival gaat door op  woensdag 21 juli 2021 en opent om 14:00 op het Mundana buitenterras. 

Na een moeilijke winter tijdens dewelke we samen het corona-viris een knockout bezorgen, lanceert Latijns-Amerika centrum Mundana op woensdag 21 juli het filmfestival Cine Barrio van Vlaamse en Latijns-Amerikaanse cineasten.

Voorbereidende activiteiten 

·       Online panelgesprek over Belgische en Latijns-Amerikaanse film

·       Online workshop kortfilm met gsm

·       Online slotevent met muziek.


Inschrijving voor het filmfestival op woensdag 21 juli en de voorbereidende activiteiten kan via de Mundana website vanaf  1 juli 2021.


Aantal deelnemers voor de openlucht filmvoorstelling zal bepaald worden door de in juli ‘21 geldende covid19 kleurencode van de overheid die het vastgelegde alarmniveau van de barometer volgt.

​​

Met dit filmfestival van Vlaamse en Latijns-Amerikaanse cineasten op woensdag 21 juli  kunnen Vlamingen en Latijns-Amerikaanse Vlamingen elkaar vollop terug ontmoeten en samen proeven van Belgische en Latijns-Amerikaanse cultuur.

Mundana, is in come-back modus, en met de immers gekende rode draad wendt Mundana kunst als hefboom aan, om het samenleven in diversiteit wind in de zeilen te geven en alzo de algemene doelstellingen van het integratiebeleid van de Vlaamse overheid ( ondersteunen.


Corona-veiligheid en duurzaamheid? Alle culturele activiteiten worden door Mundana onder de loep genomen met het COVID Event Risk Model (https://www.covideventriskmodel.be/) van de Vlaamse Overheid en de groeneVENTscan van OVAM (https://www.groeneventscan.be/).